Spring naar content

Risico Inventarisatie & Evaluatie

Hét startsein voor duurzame inzetbaarheid

Arbeidsrisico's in kaart

Duurzame inzetbaarheid

Gezonder werkklimaat

De ‘Risico Inventarisatie en Evaluatie’: een onmisbare stap in jouw arbobeleid. Het is de eerste stap naar duurzame inzetbaarheid. Want met een RI&E breng jij álle arbeidsrisico’s binnen jouw organisatie in kaart. Het doel? Gezondheidsklachten en ongevallen voorkomen. Dat leidt niet alleen tot minder ziekteverzuim, maar bevordert ook het werkplezier en de productiviteit van je medewerkers.

Röntgenfoto van jouw organisatie

Als werkgever wil (en moet) jij er voor je mensen zijn. Het voorkomen van ongevallen en gezondheidsklachten is daarbij prioriteit nummer 1. Die verantwoordelijkheid begint met een RI&E. Een preventief en praktisch leermiddel dat inzicht biedt. Of ook wel, de ‘röntgenfoto’ van jouw organisatie.

Startsein voor duurzame inzetbaarheid

Waar anderen stoppen bij de inventarisatie en evaluatie, gaan wij bij ENRGY verder. Wij zien de RI&E als hét startsein voor de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. In een dynamisch Plan van Aanpak (PVA) geven wij jou het inzicht, de tools en handvatten om zelf de regie te nemen. Zo zetten we het werkvermogen pas écht in beweging.

Extra advies, training of professionaliteit nodig? Daar helpen we je bij. Bijvoorbeeld met onze Workshop Preventiemedewerker.

Het prijskaartje vanaf €2.480, incl. één locatiebezoek

casemanagement

Wil jij grip op verzuim?

Download het gratis Casemanagement whitepaper voor tips, inzicht en advies.

7 voordelen van de ENRGY RI&E

  • Minder letsel en schade door ongevallen, calamiteiten en incidenten;
  • Medewerkers die zich autonoom, competent en verbonden voelen;·
  • Minder verloop, verzuim en instroom in de Ziektewet en WIA;
  • Ontwikkeling in cultuur en groei op de veiligheidsladder;
  • Efficiëntere werkwijzen en productie;
  • Gezonder Huis van Werkvermogen;
  • Blauwdruk organisatie op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Offerte aanvragen

We denken graag met je mee. Zonder kosten. We gaan samen met jou (online) aan tafel en delen onze kennis, ervaring en enthousiasme rondom Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E).  Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten zeggen

Óók interessant voor jou

Regie op duurzame inzetbaarheid is meer dan alleen de risico inventarisatie- en evaluatie. Daarom bieden wij verschillende diensten aan die verbonden zijn met elkaar. Met als resultaat het voorkomen van een dalend werkvermogen van jou en je medewerkers.