Spring naar content

Werken bij ENRGY

Geen standaardadvies. Geen pleisters plakken. Maar regie op werkvermogen. Help jij mee?

Werk dat er toe doet

Wil jij écht verschil maken? En werknemer én werkgevers blijvend helpen? Dan zit jij bij ENRGY op je plek. Door goed te luisteren en inzicht te bieden, geef jij mensen een waardevol cadeau: grip op zichzelf en hun werk.

Bij ENRGY geloven wij dat iedereen het recht heeft op het vermogen om te werken. Dat noemen wij het werkvermogen: de basisvoorwaarde voor iemands welzijn, bevlogenheid en energie. Krijg je een kind? Is je partner ziek? Of ben je mantelzorger? Dan heeft dat impact. ENRGY begrijpt dat, maakt dat inzichtelijk en bespreekbaar. Zodat de werknemer het maximale uit zichzelf kan halen. Om gelukkig aan het werk te blijven of duurzaam aan het werk te gaan.

Onze missie? Zo veel mogelijk medewerkers duurzaam inzetbaar. Hoe? Met regie op werkvermogen. Bouw jij mee? Bekijk dan nu onze vacatures.

Jouw werkvermogen binnen ENRGY

Practice what you preach

Dankzij jou groeit en bloeit ENRGY. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij het maximale uit jezelf en je werk kunt halen. Welke factoren beïnvloeden jou positief of negatief? Dat brengen wij met jou in kaart. Vervolgens kijken we waar jij hulp bij kunt gebruiken. Op die manier geven we jou regie over je eigen werkvermogen.

Kies je voor ENRGY? Dan zorgen wij voor een zachte landing. We voeren elke vier weken een werkvermogengesprek en elke vier maanden een evaluatiegesprek. Waar sta je, waar wil je heen en wat heb je nodig? Dus geen krampachtig jaargesprek, maar het hele jaar door continue feedback.

Baan met benefits!

  • Masseur op de werkplek
  • Sportactiviteiten en spelshows
  • Bloemen en cadeautjes op je verjaardag
  • Thuiswerkplekcheck + alle apparatuur (echt waar!)
  • Mogelijkheid om thuiswerken te combineren met werken op kantoor
  • Zomer- en Halloweenfeest, wijn- en bierproeverijen en natuurlijk: VrijMiBo’s
  • Fietsplan, van stadsfiets, e-bike, racefiets of zelfs bakfiets (zakelijk én privé)
  • Omdat wij het klimaat belangrijk vinden, bieden wij fijne poolauto’s aan die je kunt reserveren

 

Kopje koffie? Of wat meer informatie? Stuur onze recruiters Marlise en Karin (zie foto) een mail: mijntalent@enrgy.nl

Tess Webbers, Werkvermogenspecialist: “ENRGY is geen ‘consultenboer’. Wij voeren bewust minder consulten per dag. Dat is goed voor mijn werkvermogen, waardoor ik er met mijn volledige aandacht voor mijn klant kan zijn. Het allerleukste aan mijn baan? Mensen begeleiden in keuzes die hen écht gelukkig(er) maken. Ook top: bij ENRGY kan ik kansen pakken. Voorbeeldje: ik gaf aan dat ik mijn Engels wilde ontwikkelen, dus kreeg ik een internationale klant. En ik vertelde dat ik trainingen wilde geven, dat doe ik nu. Kortom, bij ENRGY is héél veel mogelijk.”

- Tess Webbers

Werkvermogenspecialist

Staat jouw vacature er niet bij?