Spring naar content

Werken bij ENRGY

Sluit jij je ook aan bij onze toffe club? Check onze vacatures en solliciteer!

Werken aan werkvermogen

Elke dag werken we keihard aan het werkvermogen van onze klanten en hun medewerkers. Door naast ze te gaan zitten en te begrijpen wat ze nodig hebben. Geen standaardadvies en geen pleisters plakken, maar echte aandacht voor wat mensen beweegt. In hun werk, maar ook daarbuiten. Pas dan kunnen we de klant en hun medewerkers helpen om werkvermogen te versterken.

Dit doen wij al sinds 1999 en nu met meer dan 150 collega’s op vijf verschillende locaties. Wij zijn doeners die ervan houden om complexe zaken overzichtelijk te maken en op te lossen. Geen ingewikkelde rapportages, documenten of uitleg. Niet lullen, maar poetsen.

Jouw werkvermogen binnen ENRGY

Bij ENRGY staat regie op werkvermogen centraal. Voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Alleen als we zelf vitaal en met plezier aan het werk zijn, maken we onze klanten blij. Wij vinden het essentieel dat jij je kunt vinden in ons gedachtegoed en dit ook uitdraagt naar collega’s, maar vooral klanten. Practice what you preach!

Het betekent ook dat we veel aandacht besteden aan wat jij nodig hebt om je werk gezond, competent en bevlogen te kunnen doen: jouw werkvermogen. Wanneer je bent aangenomen weten we al waar je goed in bent en jij weet wat je kunt verwachten. Samen bepalen we wat je verder wil ontwikkelen en wat daarvoor nodig is. Om dit te waarborgen voeren we elke vier maanden een evaluatiegesprek. Geen krampachtig jaargesprek, maar het hele jaar door continue feedback.

Verbinding vinden wij belangrijk. Daarom doen we ook toffe dingen met collega’s zoals een jaarlijks sportevenement, leuke borrels, een zomerfeest en nog veel meer. Heb je een goed idee? Breng het in bij Team Engagement en wie weet gaan we dat doen!

En vergeet dit niet

  • Om de zoveel tijd komt er een masseur op de werkplek om je even los te maken;
  • Wij checken je thuiswerkplek en brengen (echt waar!) zo nodig alles bij jou thuis;
  • Elk kwartaal een Q-meeting waarin je alle ins & outs over het bedrijf krijgt te horen;
  • Diversiteit is belangrijk. Daarom houden wij hier rekening mee in ons beleid;

Kom je een kop koffie drinken? Of wil je eerst meer weten? Stuur ons dan een mail naar mijntalent@enrgy.nl en dan maken we snel een afspraak!

“Ik geloof in de kracht van vriendelijkheid en een glimlach. Het kost niets maar doet wonderen.”

- Sabriena Sewgobind

Frontdesk medewerker

Staat jouw vacature er niet bij?