ENRGY

Workshop Stress en Relax

Stress

Stress is een positieve drijfveer die ervoor zorgt dat we bergen kunnen verzetten. Ervaar je echter langdurige stress, zonder de nodige ontspanning, dan spreken we over stress met negatieven gevolgen ten aanzien van het functioneren. Dit kan leiden tot lichamelijke klachten en in het ergste geval tot een burn-out. Iedereen ervaart stress op zijn eigen manier, gebaseerd op zijn eigen ervaringen, ideeën en denkbeelden. Het goede nieuws is dat je iets aan die beleving van stress kunt doen en stress op een positieve manier kunt gebruiken.

Workshop Stress & Relax

In de workshop staat de praktische toepassing van alle inzichten centraal; veel voorbeelden uit de dagelijkse werksituatie worden besproken. Daarbij stimuleren wij zelf-leiderschap; we laten zien wat je zelf kan doen om in balans te komen en beter te presteren.

Al onze trainingen zijn gericht op veel oefenen en weinig theorie. Hierdoor zijn de trainingen zeer dynamisch, leerzaam, en praktijkgericht. Deze training geeft inzicht in de eigen gezondheid, stressniveau en balans, herkennen van signalen en biedt handvatten om hiermee om te gaan.

Inhoud

  • Hoe herken je de verschillende vormen van stress?
  • Welke factoren hebben invloed op jouw balans?
  • Welke acties kan je zelf ondernemen om de balans te verbeteren?
  • Wat zijn mijn handvatten om meer rust, aandacht en focus in het leven te creëren?

Resultaat

Na deze training hebben de medewerkers inzicht in eigen stress signalen en factoren die een rol spelen bij het ontstaan en in stand houden van stress signalen. Ook heeft men inzicht in de eigen (dis)balans en handvatten om hier mee om te gaan.

Bekijk ook onze andere trainingen en workshops

In-company training voor uw bedrijf?

Neem contact met ons op Of bel: 020-468 33 13

‘Op al onze trainingen en workshops zijn de algemene voorwaarden van de Enrgy in Business Group van toepassing’