ENRGY

Bootcamp

Bewegen

Wanneer ons lichaam niet voldoende beweging krijgt - in combinatie met slechte eetgewoontes - wordt ons mentale vermogen hierdoor beïnvloedt, voelen we ons minder fit, vitaal en onze conditie is veel minder (na een korte hardloop al buiten adem). Een ander bijeffect van te weinig beweging is het verminderen van onze weerstand.

Bootcamp

Speciaal voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid en het werkvermogen van haar medewerkers, hebben we Bootcamp voor bedrijven in het leven geroepen. Of het nu gaat om één intensieve Bootcamp of om het doorlopen van een uitgebreid trainingsprogramma over een langere periode, gezamenlijke inspanning in de buitenlucht blijkt al snel een effectieve vorm van teambuilding te zijn.

In groepsverband trainen en presteren leidt tot teambuilding, betrokkenheid en onderlinge verbondenheid. Bootcamp is een training in de frisse buitenlucht, waarbij gebruik wordt gemaakt van het eigen lichaamsgewicht. ENRGY doseert de elementen intensiteit, doorzettingsvermogen, ontspanning en gezelligheid in de optimale verhouding.

Inhoud

  • Intensieve oefeningen in de buitenlucht en directe omgeving van uw bedrijf;
  • Korte en intensieve afstanden lopen;
  • Het gehele lichaam op afwisselende manier trainen;
  • Buiten in de frisse lucht;
  • In het veld, bos of door de stad en gebruik maken van de alle faciliteiten die de buitenlocatie te bieden heeft;
  • Professionele begeleiding;
  • Ieder op zijn eigen niveau;
  • En vooral heel veel lol!

Resultaat

10 redenen om een bootcamp te volgen zijn: beter humeur, teambuilding, vergroten van je zelfvertrouwen, minder stress, gezellig, lekker in de buitenlucht, geeft energie, een uitdaging, strakker in je lijf en een full body training.

Bekijk ook onze andere trainingen en workshops

In-company training voor uw bedrijf?

Neem contact met ons op Of bel: 020-468 33 13

‘Op al onze trainingen en workshops zijn de algemene voorwaarden van de Enrgy in Business Group van toepassing’