ENRGY

Trainingen en workshops

Workshop Preventiemedewerker

Workshop Preventiemedewerker

Een preventiemedewerker is een werknemer die de werkgever ondersteunt bij het waarborgen van veilige en gezonde werkomstandigheden in een bedrijf.

Workshop Gezond werken

Workshop Gezond werken

Tijdens de workshop gezond werken wordt in groepsverband gekeken naar de achtergronden van werk gerelateerde klachten en instelling van de werkplek. Daarnaast krijgt u nuttige tips en informatie over gezond werken en hoe dit in de praktijk te brengen.

Workshop Stress en Relax

Workshop Stress en Relax

Tijdens de Workshop krijgen de medewerkers inzicht in eigen stress signalen en factoren die een rol spelen bij het ontstaan en in stand houden van stress signalen. Ook heeft men inzicht in de eigen (dis)balans en handvatten om hier mee om te gaan.

Opleiding Bedrijfshulpverlening - BHV

Opleiding Bedrijfshulpverlening - BHV

De wet schrijft voor dat elke werkgever bedrijfshulpverlening moet organiseren om de gevolgen van ongevallen en andere calamiteiten zoveel mogelijk te beperken. Een bedrijfshulpverlener dient een opleiding te volgen en deze te herhalen om de BHV-taken goed uit te kunnen voeren.

Stoppen met Roken

Stoppen met Roken

Uw medewerker wil stoppen met roken, maar kan daar wel wat hulp bij gebruiken. Enrgy biedt een zeer effectieve behandelmethode aan die uw medewerker van de rookverslaving af helpt. Na 1 jaar is nog 53% van de stoppers gestopt.

Workshop Tillen – fysieke belasting

Workshop Tillen

De grootste risicofactor bij het ontstaan van rugklachten is het met regelmaat veel tillen in combinatie met draaiende bewegingen. Dit kan leiden tot blessures en verzuim. In de persoonlijke werksituatie leert Enrgy werknemers bewust om te gaan met het lichaam, door juiste technieken, houdingen en handelen aan te leren.

Bootcamp

Bootcamp

Bootcamp is, in groepsverband, werken aan je eigen lichaam. Intervaltraining, kracht- en uithoudingsoefeningen, circuittraining, hardlopen en dat altijd buiten, in de frisse lucht.

Business Yoga

Business Yoga

Yoga geeft ontspanning, energie en focus. Hierdoor kunnen medewerkers beter presteren, omgaan met stress en voelen ze zich energieker.

Mindfulness

Mindfulness

Mindfulness is aandachttraining en besteed aandacht aan het aanwezig zijn in het hier-en-nu, opmerkzaamheid zonder oordelen en acceptatie van dat wat er is.

Wat kan ENRGY voor u betekenen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact met ons op Of bel: 020-468 33 13