ENRGY

uit-Pieter van Helden

Pieter van Helden

Mijn naam is Pieter van Helden, ik ben geboren in Enschede en ben mijn studerende leven gestart aan de Hogere Hotelschool in Den Haag. Na het afronden van deze opleiding ben ik verhuisd naar Amsterdam, waar ik een aantal jaren gewerkt heb in commerciële banen. De gezondheidsindustrie bleef echter altijd in mijn achterhoofd spelen.

In 2010 heb ik besloten met dit gevoel toch nog wat te doen en heb ik mij in 3 jaar omgeschoold tot fysiotherapeut bij Thim van der Laan in Nieuwegein. Sinds 2013 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij ENRGY waar ik al snel merkte dat ik helemaal op mijn plaats zit in een fantastisch team en bij een uitdagend, groeiend en innovatief bedrijf.

Als Fysiotherapeut bij ENRGY behandel en train ik met patiënten op de locatie aan de Breitnerstraat, daarnaast neem ik bij bedrijven preventieve medische onderzoeken af, geef ik workshops en trainingen en doe ik veel op het gebied van ergonomie binnen bedrijven.

Naast de fysiotherapie houd ik mij voor ENRGY ook nog bezig met de bedrijfsmatige kant en help ik mee op het gebied van strategie, sales en projectmanagement om ENRGY naar een nog hoger en professioneler niveau te krijgen.

Bekijk ook onze andere teamleden
82 0006 pieter

uit-Pieter van Helden

Labelmanager

Contactgegevens

Pieter van Helden

020 468 33 13

Gespecialiseerd in

  • Fysiotherapie
  • Werk gerelateerde klachten
  • PMO
  • Training
  • Commercie