ENRGY

uit-Floris Polman

Floris Polman

Mijn naam is Floris Polman en ik ben geboren op 1 maart 1982. Na een jaar Fysiotherapie in Enschede ben ik Sport, Gezondheid en Management gaan studeren in Groningen om vervolgens
nog een Master Bewegingswetenschappen in Amsterdam te doen. Vervolgens heb ik mij nog verder gespecialiseerd in vitaliteitscoaching - en management, om mensen en organisaties volgens een holistische wijze het beste uit zichzelf te kunnen laten halen.

Mijn interesse en passie ligt bij de mens: bijna alle facetten van ons lichaam en het leven fascineren me enorm en bestudeer dit met veel enthousiasme. In het bijzonder ben ik geïnteresseerd en gespecialiseerd in psychologie, gedrag en motivatie van de mens. Dus wat beweegt mensen en hoe kunnen we die motivaties beïnvloeden t.b.v. van prestatieverbetering en gezondheidsbevordering.

Als projectmanager en inhoudelijk specialist binnen ENRGY krijg ik de vrijheid om al mijn kennis in te zetten om onze producten nog beter te maken en verder te ontwikkelen. Ik probeer daarin de vertaling te maken tussen (wetenschappelijke) kennis en praktische succesvolle toepassingen en ook vernieuwend te zijn door innovaties in de branche te volgen. Met mijn kennis en visie richt ik mij naast het managen van projecten dan ook graag op innovatie en creatie.

In het leven gaat het volgens mij vooral om zingeving en voldoening. Je dromen waarmaken is belangrijk en dat probeer ik zoveel mogelijk te doen. Zoals wetenschappelijk onderzoek doen in Nieuw Zeeland of verre reizen maken overal ter wereld. Mijn hobby's zijn waterpolo, wielrennen, mountainbiken en fitness. Ik ga geregeld naar een optreden van mijn favoriete artiesten en muziek. Maar ik vind het ook heerlijk om op de bank te liggen met een lekker speciaalbiertje en lekker te Netflixen.

Bekijk ook onze andere teamleden
Floris Polman gezondheid en vitaliteitmanagement enrgy

uit-Floris Polman

Gezondheid - en vitaliteitmanagement

Contactgegevens

Gespecialiseerd in

  • Duurzame inzetbaarheid
  • Gezondheid - en vitaliteitmanagement
  • Projectmanagement
  • PMO
  • Productontwikkeling - en innovatie