ENRGY

Rachel Heffels

Rachel Heffels

Mijn naam is Rachel Heffels, ik ben na mijn studie bewegingswetenschappen en fysiotherapie in Amsterdam blijven hangen, waar ik nog steeds geniet van alles wat deze mooie stad te bieden heeft, zoals theater, concerten en mensen!

Ik krijg energie van buiten zijn, de horizon zien, dansen, sporten, tijd doorbrengen met vrienden en op ontdekkingsreis gaan met mijn zoontje van twee.

Na 15 jaar gewerkt te hebben als geregistreerd arbeids- en bedrijfsfysiotherapeut binnen een grote diversiteit aan bedrijven, werk ik sinds januari 2016 met veel plezier bij Enrgy, een dynamische en innovatieve club enthousiaste medewerkers die voornamelijk bezig zijn op het preventieve vlak van de bedrijfsgezondheidszorg. Kijken naar mogelijkheden, denken in oplossingen, daar zit onze kracht. Momenteel hou ik me bezig met RI&E's, PMO's, werkplekonderzoeken en ik kijk uit naar wat nog komen gaat.

Ik kan me volledig vinden in onze visie, dat gezonde en gelukkige mensen zorgen voor succesvolle organisaties. Wij noemen dit binnen ons bedrijf Werkvermogen: het samenspel tussen gezondheid, competenties, motivatie en het werk zelf. Het verbeteren van Werkvermogen vormt de kern van al onze diensten. Als alleenstaande moeder ervaar ik dit ook zo. Balans en flexibiliteit zijn op dit moment belangrijke waarden voor mij; als ik ruimte krijg in mijn planning, kan ik mijn werk goed en met plezier doen. En daar heeft iedereen wat aan!

Dus; gezond zijn en je goed voelen gaat niet alleen over je gezondheid, het gaat juist ook over professionele en persoonlijke ontwikkeling, doen wat je leuk vindt, luisteren naar je lijf en een goede balans in je leven!

Bekijk ook onze andere teamleden
Rachel Heffels gecertificeerd bedrijfsfysiotherapeut enrgy

Rachel Heffels

gecertificeerd bedrijfsfysiotherapeut

Contactgegevens

Gespecialiseerd in

  • Bedrijfsfysiotherapeut