ENRGY

Martijn ten Bokum

Martijn ten Bokum

Ik geloof al 15 jaar dat gezonde en gelukkige mensen zorgen voor succesvolle organisaties. Wij noemen dit binnen ons bedrijf Werkvermogen: het samenspel tussen Gezondheid, Competenties, Motivatie en het Werk zelf. Het verbeteren van Werkvermogen vormt de kern van al onze diensten.

Ik geloof dat (bedrijfs)gezondheidszorg in Nederland beter kan en beter moet. Werkgevers en werknemers moeten leren om inzetbaarheid in het breedst mogelijke perspectief te zien: als Werkvermogen in plaats van Verzuim. Ik hou ervan om werkgevers en managers te helpen om dit inzicht te vergroten en concreet te vertalen naar beleid, gedrag en vaardigheden om Werkvermogen te optimaliseren. Hiervoor is een duurzaam partnership nodig waarbinnen wij beiden steeds beter worden.

Vanaf eind jaren negentig ben ik actief in de arbeidsgerelateerde zorg. Van origine ben ik fysiotherapeut (sinds 1998). Ik ben oprichter van ENRGY, Arbobutler, Vitaalpunt, Viakim, CompanyM. 

Voor mij betekent dit dat ik iedere dag met heel veel plezier mensen en organisaties meeneem in het ‘werkvermogen-denken’ en ze help bij het realiseren van hun ambitieuze doelen op dit vlak, of dit nu verzuim verlagen of leiderschapsontwikkeling betreft.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in sociale zekerheid, conflictbemiddeling en een “trouble shooter” bij uitstek. 

Bekijk ook onze andere teamleden
martijn ten bokum

Martijn ten Bokum

Directeur

Gespecialiseerd in

  • Modernisering Ziektewet
  • Conflictbemiddeling
  • Opereren in lastige dossiers
  • Troubleshooting