ENRGY

Marjolein Prins

Marjolein Prins

Mijn naam is Marjolein Prins en ik ben werkvermogenspecialist bij Arbobutler.

In 2002 ben ik, na mijn studie Personeel en Arbeid aan de Hogeschool de Horst in Driebergen, mijn loopbaan gestart. Vanuit die achtergrond ben ik in de jaren voor Arbobutler dan ook voornamelijk in adviserende HR rollen werkzaam geweest, de laatste jaren in een (HR) managementrol.

Als werkvermogenspecialist adviseer ik werkgevers en werknemers op het gebied van werkvermogen en inzetbaarheid. Zeer regelmatig komt het werkvermogen en de inzetbaarheid van een medewerker ter sprake vanuit een uitvalsituatie (ziekte) maar gelukkig ook steeds vaker in meer preventieve zin.

Ik haal enorm veel energie en voldoening uit mijn werk en dan met name uit het geven van nieuwe inzichten aan werkgevers en werknemers over de vraagstukken werkvermogen, inzetbaarheid en verzuim. Het hen leren om deze onderwerpen anders te benaderen en ze te helpen om los te komen uit oude denkpatronen op het gebied van verzuim. Om vervolgens de vertaalslag te maken naar de organisatie en haar medewerkers.

Naast mijn werk vind ik het ontzettend gezellig en belangrijk om samen met mijn vriend en onze twee zoons leuke dingen te ondernemen. Het bos in, lekker fietsen, voetballen, knutselen en tekenen of een racebaan voor de auto's bouwen. Daarnaast sport ik graag en ben ik regelmatig op rommelmarkten en in kringloopwinkels te vinden.

Kortom; gezond zijn en je goed voelen gaat niet alleen over je gezondheid, het gaat juist ook over werken, professionele en persoonlijke ontwikkeling, doen wat je leuk vindt, in verbinding zijn met jezelf, een goede balans in je leven en een gezonde leefstijl!

Bekijk ook onze andere teamleden
Marjolein Prins

Marjolein Prins

Werkvermogenspecialist

Contactgegevens

Gespecialiseerd in

  • HR vraagstukken
  • Verzuimmanagement