ENRGY

Josje Schaap

Josje Schaap

Mijn naam is Josje Schaap. Ik richt me op de verschillende aspecten van sales en marketing binnen ons bedrijf. Mijn ervaring uit mijn vorige werk komt hierbij goed van pas. Met veel plezier heb ik afgelopen jaren bij diverse bedrijven gewerkt in commerciële functies.

Na een oriënterend gesprek met ENRGY in Business Group was ik om, dit bedrijf past bij mij! De sfeer onderling, de visie met Het huis van Werkvermogen en alle mogelijkheden die er zijn om mezelf te ontwikkelen spraken mij enorm aan.

Ik ben ervan overtuigd dat gezonde en gelukkige werknemers zorgen voor succesvolle organisaties. Het toeval wil dat dit de basis is van de ENRGY in Business Group. Zij noemen dit Werkvermogen; het samenspel tussen fysieke & mentale gezondheid, competenties & vaardigheden, bevlogenheid en werkomgeving. Het verbeteren van Werkvermogen vormt het uitgangspunt van al onze diensten en dus ook de basis van hoe wij naar onze eigen organisatie en onze mensen kijken. Mijn doel is onze klanten naar een hoger en professioneler niveau te brengen op het gebied van Werkvermogen.

Waardoor ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga? Ik draag bij aan de professionalisering van de organisatie en onze klanten. Geen enkele dag is hetzelfde door de positieve dynamiek. Ik ervaar dat 'Werken aan Werkvermogen' werkt!  

Bekijk ook onze andere teamleden
Josje Schaap

Josje Schaap

Sales en Accountmanagement

Gespecialiseerd in

  • Commercie
  • Marketing
  • Advies