ENRGY

Ella Bleeker

Ella Bleeker

Na de studie Nieuwe Media aan de U.V.A. maakte ik enkele lange reizen naar o.a. Amerika en India. In die periode groeide mijn belangstelling voor het welzijn en de gezondheid van de mens. Zo kwam het dat ik de switch maakte naar de paramedische vakgebieden.

 

Ik volgde een holistisch gerichte opleiding massagetherapie en hapto-therapie in Utrecht. Vervolgens studeerde ik in Los Angeles aan het National Holistic Institute voor 'massage therapist and health educator'. Daar slaagde ik 'with honors' voor zowel oosterse als westerse massagetechnieken. 

Sinds 2008 werk ik met veel plezier voor ENRGY aanvankelijk als masseur, preventief medisch onderzoeker en werkplekergonoom. Daarnaast studeerde ik aan de Hogeschool voor Fysiotherapie (THIM van der Laan) waarvoor ik in 2013 het diploma behaalde. 

Naast de vaktechnische benadering is voor mij de mens achter de cliënt/patiënt van belang. Mijn werkwijze is er op gericht om samen met de cliënt/patiënt de oorzaak van de klachten te achterhalen, die te verhelpen en richtlijnen te bepalen die kunnen voorkomen dat deze weer terugkeren. 

Zelf ben ik open, coöperatief en sportief ingesteld. Interesses; New York Marathon, fietsen, snowboarden, zaalvoetbal. 

 

Bekijk ook onze andere teamleden
82 0032 ella

Ella Bleeker

Fysiotherapeut

Gespecialiseerd in

  • Fysiotherapie
  • Massagetherapie
  • Ontspanningstherapie
  • Dry needling
  • Haptomassage