Spring naar content

Schrijf je in voor ons online career event!

Toe aan een nieuwe uitdaging? Affiniteit met onderwerpen als verzuim en inzetbaarheid? Woonachtig in de buurt van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Eindhoven? Wil jij meer weten over een van de uitdagende functies die wij bij ENRGY te bieden hebben, zoals werkvermogenspecialist, casemanager of arbeidsdeskundige?

Schrijf je dan nú in voor ons online career event op maandag 12 april van 16.30 tot 17:30 uur en ervaar jouw carrièremogelijkheden op het gebied van verzuim!

Tijdens het event vertellen we alles over onze visie op werkvermogen, de diversiteit van onze dienstverlening, en vooral over het werk van de functies. Werken in taakdelegatie, medewerkers helpen door gedragsverandering in gang te zetten, en werkgevers adviseren over preventie en inzetbaarheid. Ook zullen enkele collega’s je meenemen in hun werkdag bij ENRGY. We ronden af met een leuke quiz!

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan snel aan en stuur een mail met jouw naam en in welke functie je interesse hebt naar match@enrgy.nl. Wij sturen je dan de link naar het event. Wees er snel bij, we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!