Spring naar content

Wil je bij zijn! Online ENRGY Careerevent op 20 september

Als iemand echt helpen jou een glimlach bezorgt, dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega. Wij zoeken werkvermogenspecialisten/verzuimspecialisten

Bij ENRGY werk je op het snijvlak van arbeid en gezondheid. Wij verlagen verzuim, maar misschien nog belangrijker: wij zorgen voor verandering van gedrag en verhogen daarmee de duurzame inzetbaarheid. Dat doen wij voor prachtige opdrachtgevers, die net als wij geloven in onze visie op werkvermogen. En dat slaat aan!

Vandaar dat wij op zoek zijn naar werkvermogenspecialisten/verzuimspecialisten. Mensen die het hart op de juiste plaats hebben en in de (digitale) spreekkamer gesprekken voeren met medewerkers om hen te helpen. Daarnaast adviseer je werkgevers over preventie en inzetbaarheid. Dit doe je zeker niet alleen. Bij ENRGY werken wij in taakdelegatie. Je hebt dus altijd ervaren en betrokken collega’s om je heen.

Zet 20 september in je agenda
Tijdens het Online ENRGY Careerevent op 20 september om 16.30 uur nemen wij je mee in de wereld van de werkvermogenspecialist en ENRGY. Vergeet je stropdas en hoge hakken: dat doen wij op de ENRGY manier. Nuchter, enthousiast, toegankelijk en vol energie. Wij laten je zien wie wij zijn, wat het vak van werkvermogenspecialist inhoudt en wij willen natuurlijk ook graag weten wie jij bent!

Meld je nu aan via onderstaand formulier. Jij ontvangt dan van ons meer informatie. Wees er snel bij, want wij hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

#Onlinecareerevent #Carriere #Adviseren #Verzuim #Werkvermogenspecialist #Enrgy #Arbodienst

#Duurzameinzetbaarheid

Aanmelden ENRGY careerevent 20 september 2021

Naam(Vereist)
Ik heb van ENRGY gehoord via(Vereist)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis Adviesgesprek

We denken graag met je mee. Zonder kosten. We gaan samen met jou (online) aan tafel en delen onze kennis, ervaring en enthousiasme over het vergroten van werkvermogen. Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.