Spring naar content

Het werkvermogen van: Bill Beekman

Waar kom jij ‘s morgens je bed voor uit? Waar krijg je energie van? En wat drijft je? In deze rubriek testen wij het werkvermogen van de medewerkers van ENRGY. Aan het woord: manager Bill Beekman: “Haal kracht uit jezelf, maar durf om hulp te vragen.”

Wie ben je en wat doe je bij ENRGY?

“Ik ben Bill: bekwaam, vrolijk en een echte doorpakker. Bij ENRGY manage ik drie teams: arbeidsdeskundigen, mobiliteit en traffic. Dat betekent dat ik me bezighoud met re-integratie en loopbaanbegeleiding, maar bijvoorbeeld ook met de capaciteitsplanning en arbeidsdeskundig onderzoek. Geen dag is hier hetzelfde. Dat houdt mij scherp.”

Wat betekent werken bij ENRGY voor jou? 

“Werken aan een diversiteit van disciplines, maar dan onder één dak. ENRGY heeft álles in huis om de opdrachtgever en werknemers zo goed mogelijk te bedienen. Dat gaat van werkvermogen tot stoelmassages en van casemanagement tot RI&E’s. Mijn collega’s en ik zijn niet afhankelijk van externe partijen. Daardoor kunnen wij samen doorpakken en snel schakelen om verzuim te voorkomen of te herstellen.”

Waar krijg jij ENRGY van? 

“Van mensen. Zo werk ik ontzettend graag samen met bevlogen professionals, die gezamenlijk één doel nastreven: er iets moois van willen maken. Wordt er een traject of arbeidsdeskundig onderzoek gestart? Dan zoek ik graag naar de juiste match. Naar een bevlogen professional die dienstverlenend aan de slag gaat. Geen standaardadvies. Geen pleisters plakken. Maar regie op werkvermogen.”

Wat is je levensmotto? 

“Mogen dat er ook twee zijn? Gelukkig… Nummer één: blijf je leven lang leren. En nummer twee: probeer het glas altijd halfvol te zien. In de hectiek waarin wij werken, verandert alles, niets blijft hetzelfde. Dan heb je twee keuzes: het glas halfleeg of halfvol zien. Ik kies graag voor die tweede optie. Dat maakt het leven leuker. Daarbij krijg ik energie van onze veranderende branche. Ik houd niet van een blauwdruk, maar van flexibiliteit. Dat houdt mij scherp, daar leer ik van. Blijven leren betekent overigens niet dat je door móet groeien. Je kunt je ook verdiepen in het werk dat je al doet.”

Wat wil je de lezer meegeven? 

“Pas frequent zelfreflectie toe. En blijf bevlogen in dat wat je doet. Sta te midden van alle drukte eens even stil en vraag jezelf af wat je gelukkig maakt in je werk. Wat heb jij nodig om dat te bereiken? En ook heel belangrijk: wie heb je daarvoor nodig? Haal kracht uit jezelf, maar durf om hulp te vragen.”

Bill                                          Bill Beekman

Bill Beekman

 

Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

We denken graag met je mee. Zonder kosten. We gaan samen met jou (online) aan tafel en delen onze kennis en ervaring. Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.