Spring naar content

(Her)pak de regie in jouw organisatie met casemanagement

Als werkgever streef jij naar gezonde en bevlogen werknemers. Een team vol energie! Daarom pak jij eigen regie. Op werkvermogen, verzuim en duurzame inzetbaarheid. Dat wil jij natuurlijk wel goed doen. Goed voor jou, je werknemers én het UWV. Geheel volgens de regeltjes. Hoe je dat aanpakt? Samen. Met een casemanager.

Jij wenst de volledige verantwoordelijkheid voor de vitaliteit en gezondheid van jouw werknemers. Daarom schakel je een casemanager in. Hij brengt jouw verzuimmanagement op orde en stoomt je, stap voor stap, klaar voor eigen regie.

De basis op orde

Met de hulp van de casemanager begin je bij het begin. Samen controleren en corrigeren jullie de aanwezige verzuimdossiers. Jullie borgen de kwaliteit, controleren de opvolging van de adviezen van de re-integratiebegeleiding en leven, nauwlettend, de Wet Verbetering Poortwachter na. Dit zodat jij niet voor (dure) verrassingen komt te staan.

Stap voor stap

Is de basis (weer) op orde? Dan begeleidt de casemanager je naar eigen regie. Geen paniek: hij laat je niet zomaar los. Nee, de casemanager neemt je aan de hand mee. Hij coördineert en ziet proactief toe op de taken rondom het procesmatige stuk van verzuimbegeleiding. Daarnaast brengt hij je al zijn kennis en kunde bij rondom de re-integratiebegeleiding.

Samen sparren

Kortom, de casemanager treedt op als jouw persoonlijke sparringpartner. Hij biedt je ondersteuning vanuit zijn verzuimdata, denkt proactief met je mee en adviseert over regie op verzuim, preventie en duurzame inzetbaarheid. Enerzijds word je ontzorgt. Anderzijds leer je elke dag iets nieuws bij over casemanagement.

Onze belofte

Hoe zo’n traject vorm krijgt? Dat is aan jou. Dat kan aan de hand van trainingen, workshops en één op één begeleiding. Alles is op maat en we beloven je niet aan je lot over te laten. Uit de praktijk blijkt dat wanneer jij casemanagement goed doorvoert binnen je organisatie, je verzuim daalt. Daarmee voorkom je onnodige boetes én oplopende verzuimkosten.

Bij ENRGY plakken wij geen pleisters, maar geven we jou de handvatten om zelf regie te nemen. Wil jij meer weten over casemanagement en eigen regie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor jou klaar!

 

Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

We denken graag met je mee. Zonder kosten. We gaan samen met jou (online) aan tafel en delen onze kennis en ervaring. Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.