Spring naar content

Groot deel ENRGY dienstverlening weer op (uw) locatie mogelijk

Nederland gaat langzaam weer van het slot: de maatregelen worden eindelijk versoepeld. Dit is voor ENRGY een belangrijk moment. Het afgelopen jaar konden wij namelijk onze preventieve diensten minder actief inzetten, vanwege de Covid maatregelen. Nu ontstaat gelukkig de ruimte om deze diensten weer op locatie op te starten. Uiteraard met inachtneming van de maatregelen om het voor iedereen veilig te houden.

Wat kan er weer? >>

Trainingen Verzuim & Werkvermogen
Fysieke trainingen zijn weer mogelijk met maximaal 8 deelnemers, maar alleen als er sprake is van een veilige geventileerde ruimte waar 1,5 meter afstand gehouden kan worden.

Coaching en psychologische begeleiding
Afgelopen jaar bleek wandelend begeleiden heel populair en daarmee een uitkomst binnen de gestelde maatregelen. Vanaf nu is het ook weer mogelijk om (beperkt) fysiek af te spreken bij ENRGY op kantoor. De begeleiding binnen onze trajecten vindt daarmee afwisselend fysiek (het eerste, het vierde en het laatste consult) en op afstand plaats.

Preventief Medische Onderzoeken (PMO)
Dit onderzoek bestaat uit 4 delen: het vragenlijst onderzoek, het fysieke onderzoek, het vitaliteitsgesprek en de rapportage. Het vragenlijst onderzoek vindt gewoon online plaats. De overige onderdelen van het PMO gaan wij weer fysiek aanbieden, bij u of ons op locatie.

Werkvermogenscan 
De werkvermogenscan is primair een online vragenlijst onderzoek. Het bijbehorende vitaliteitsgesprek en het bespreken van de individuele rapportage gaan wij weer fysiek doen. Ook het bespreken van de organisatierapportage met leidinggevenden mag weer fysiek als er voldoende afstand kan worden bewaard.

Risico-inventarisatie en –Evaluatie (RI&E) inclusief de Covid check
De RI&E werd al op locatie gehouden en dat blijft zo. Dat is belangrijk, omdat werkgevers ervoor moeten zorgen dat de werkplek veilig is op het moment dat medewerkers weer naar kantoor en de werkvloer komen. Wij kunnen de RI&E uitvoeren inclusief de Covid check, zodat u zeker weet dat uw werkplek veilig is.

Werkplekonderzoeken
Een goede werkplek is een belangrijk onderdeel van een veilige werkomgeving. De (medische) werkplekonderzoeken bieden wij vanaf nu weer aan op uw locatie(s). Extra belangrijk als uw medewerkers weer vaker naar kantoor komen.

Massages en fysiotherapie
Fysiotherapie en massages bieden wij weer aan op uw locatie(s).

Verzuimbegeleiding
Een deel van de verzuimbegeleiding kan weer op locatie plaatsvinden:
•       Eerste spreekuur werkvermogensspecialist;

•       Eerste spreekuur bedrijfsarts bij opstellen probleemanalyse;

•       Opstellen IZP

•       Actueel oordeel en medische overdracht UWV (zoals bij einde dienstverband)

•       Bij stagnatie en/of de belemmerende factoren waarbij een fysiek consult nodig is.

 

Voor consulten op locatie bij de klant gelden de richtlijnen uit de checklist die door de klant ondertekend moeten zijn. De overige consulten vinden primair online plaats, totdat er verdere versoepelingen zijn.

Een overzicht van alle ENRGY locaties vindt u hier.

Gratis Adviesgesprek

We denken graag met je mee. Zonder kosten. We gaan samen met jou (online) aan tafel en delen onze kennis, ervaring en enthousiasme rondom casemanagement. Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.