Spring naar content

Groot deel ENRGY dienstverlening weer op locatie mogelijk

Bijna al onze dienstverlening kan weer op een fysieke plek plaatsvinden. Bij u op locatie of op een van onze kantoren. Wij kunnen ons voorstellen dat u het prettig vindt om een mix te kiezen tussen online en offline dienstverlening. Dit is, in overleg, vaak mogelijk. Voor de volledigheid vindt u onderstaand een overzicht van de opties:

Trainingen
Alle trainingen organiseren wij weer op fysieke locaties en kunnen ook online als dit een wens is.

Arbeidsdeskundige onderzoeken
Arbeidsdeskundige onderzoeken vinden zowel op de fysieke locatie plaats als ook online.

Tweede spoor trajecten
Het intakegesprek en de vervolggesprekken van de re-integratie tweede spoor trajecten kunnen zowel online als offline, afhankelijk van de wens van u als klant.

Coaching en psychologische begeleiding
Het eerste intake gesprek is online. Vervolggesprekken zijn zowel online als offline, afhankelijk van de wens van u als klant.

Preventief Medische Onderzoeken (PMO)
Dit onderzoek bestaat uit 4 delen: het vragenlijstonderzoek, het fysieke onderzoek, het vitaliteitsgesprek en de rapportage. Het vragenlijst onderzoek vindt gewoon online plaats. De overige onderdelen van het PMO bieden wij weer fysiek aan, bij u of ons op locatie.

Werkvermogenscan
De werkvermogenscan is primair een online vragenlijstonderzoek. Het bijbehorende vitaliteitsgesprek en het bespreken van de individuele rapportage gebeurt op een fysieke locatie, net als het bespreken van het organisatierapport.

Risico-inventarisatie en –Evaluatie (RI&E) inclusief de COVID-check
De RI&E werd al op locatie gehouden en dat blijft zo. Dat is belangrijk, omdat werkgevers ervoor moeten zorgen dat de werkplek veilig is op het moment dat medewerkers weer naar kantoor en de werkvloer komen. Wij kunnen de RI&E uitvoeren inclusief de COVID-check, zodat u zeker weet dat uw werkplek veilig is.

Ergonomie
Een goede werkplek is een belangrijk onderdeel van een veilige werkomgeving. De (medische) werkplekonderzoeken bieden wij aan op uw (thuis)locatie(s). Zowel fysiotherapie als onderzoek fysieke belasting zijn op een fysieke locatie.

Massages en fysiotherapie
Fysiotherapie en massages bieden wij aan op uw locatie(s).

Verzuimbegeleiding
De volgende consulten vinden plaats bij u of ons op locatie:

  • Eerste spreekuur werkvermogensspecialist;
  • Eerste spreekuur bedrijfsarts bij opstellen probleemanalyse;
  • Opstellen IZP;
  • Actueel oordeel en medische overdracht UWV (zoals bij einde dienstverband);
  • Bij stagnatie en/of de belemmerende factoren waarbij een fysiek consult nodig is.

Vervolgconsulten kunnen zowel online als op locatie plaatsvinden. Voor consulten op locatie bij u gelden de richtlijnen uit de checklist die door u ondertekend is.

Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

We denken graag met je mee. Zonder kosten. We gaan samen met jou (online) aan tafel en delen onze kennis en ervaring. Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.