Spring naar content

Gezond thuis blijven werken: geef jouw team regie op de (thuis)werkdag

Gezond thuis blijven werken: geef jouw team regie op de (thuis)werkdag

Werkend Nederland staat positief tegenover blijvend (deels) thuiswerken. Na de pandemie zo’n 1 à 2 dagen per week, blijkt uit onderzoek van het Centraal Planbureau. Hybride werken wordt het ‘nieuwe normaal’: deels op kantoor of bij de klant en deels thuis. Maar hoe doe je dat eigenlijk, gezond thuiswerken? Deze interactieve workshop biedt inzicht en praktische handvatten. Nu thuiswerken deels de norm wordt, is dit een onmisbare incompany workshop voor jouw team. 

Voor wie?
Blijft jouw team (deels) vanuit huis werken? Wil je weten hoe je een thuiswerkplek ergonomisch instelt? Hoe je collega’s energiek én mentaal fit blijven? Hoe zij (sociaal) verbonden blijven? En hoe jij de regie houdt over jouw eigen thuiswerkdag? Dan is de workshop ‘Gezond thuiswerken’ echt iets voor jou en jouw team.

Waarom?
Deze workshop maakt de deelnemer bewust van de werkhouding in relatie tot het mogelijk ontstaan van werkgerelateerde klachten én de invloed die iemand daar zelf op heeft. Want wat betekent dat eigenlijk: een gezonde thuiswerkdag? Hoe ziet een thuiswerkplek eruit? Hoe blijf je in beweging? En in contact met anderen? In deze interactieve workshop leren de deelnemers hoe je gezond thuis werkt.

Hoe?
First things first: hoe ergonomisch zijn de thuiswerkplekken binnen jouw organisatie? De workshop biedt praktische tips & tools voor het instellen van de werkplek. Bovendien komen het belang van afwisselen, bewegen, leefstijlfactoren én enkele oefeningen om fysieke ongemakken te voorkomen aan bod. Last, but not least: mentale fitheid en sociale verbinding. Hoe zet je zelfzorg op de agenda? En hoe behoud je de regie over jouw werkdag? Je leert het in de workshop ‘Gezond Thuiswerken’.

  • Max. 15 deelnemers
  • Persoonlijk en interactief
  • Praktische tips & tools
  • 1,5 uur binnen kantooruren
  • Online!

Wil je meer weten over deze training? Stuur dan een mail aan trainingen@enrgy.nl, neem contact met ons op of vul dit formulier in.

Gezond thuis blijven werken: geef jouw team regie op de (thuis)werkdag

Leuk dat je interesse hebt in onze workshop! Als je onderstaande velden invult en op versturen klikt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis Adviesgesprek

We denken graag met je mee. Zonder kosten. We gaan samen met jou (online) aan tafel en delen onze kennis, ervaring en enthousiasme over het vergroten van werkvermogen. Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.