Spring naar content

ENRGY wordt De Arbodienst, onderdeel van paraDIGMA groep

U heeft uw arbodienstverlening en andere dienstverlening op het gebied van werkvermogen toevertrouwd aan ENRGY. Dat waarderen wij zeer. Op 1 juli aanstaande wordt ENRGY opgenomen in paraDIGMA groep, een groep van samenwerkende bedrijven met expertise op álle deelgebieden van werkvermogen en duurzame inzetbaarheid. Samen hebben wij de ambitie om met bijna 1.000 collega’s de beste en meest innovatieve arbodienst van Nederland te worden, en werkvermogen verder op de kaart te zetten.

Dienstverlening
De dienstverlening van ENRGY op het gebied van verzuimbegeleiding gaat vanaf 1 juli aanstaande verder onder de naam De Arbodienst. De overige dienstverlening van ENRGY wordt ondergebracht in de verschillende labels van paraDIGMA groep. Dit zijn PSION (psychische interventies en coaching), Optios en OxHill7 (re-integratietrajecten, spoor 2 en arbeidsdeskundige onderzoeken), Resolu (bezwaar en beroep, WGA,- en Ziektewetbegeleiding), getFIT (vitaliteitsprogramma’s), Inverzo (arbeidsdeskundige onderzoeken), PDG Health Services (medische gezondheidsvraagstukken, werkvermogenscans, PMO’s), Psyon (medische diagnostiek) en OffCourse (leiderschapstrainingen en workshops).

Wat verandert er voor u?
De dienstverlening zoals u die contractueel heeft vastgelegd, blijven wij vanzelfsprekend voor u uitvoeren. Ook de visie op het gebied van verzuim en duurzame inzetbaarheid blijft ongewijzigd. Denken in werkvermogen blijft de basis van onze dienstverlening, ook als ENRGY is opgenomen in paraDIGMA groep. Ook de professionals die nu voor u werken, blijven werkzaam voor uw organisatie. Wel communiceren we vanaf 1 juli met onze nieuwe naam, wijzigen onze emailadressen, en worden ook andere communicatie uitingen aangepast. De merknaam ENRGY verdwijnt per 1 juli aanstaande

Heeft u vragen?
We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft naar aanleiding van deze brief. Graag maken we met u een afspraak om uw vragen te beantwoorden en indien nodig een extra toelichting te geven. Ook komen we graag met u in contact om de dienstverlening van paraDIGMA groep nader toe te lichten. Dat mag via uw vaste contactpersoon binnen ENRGY of via ondergetekenden van deze brief.

Tot slot
We kijken uit naar een mooie voortzetting van de samenwerking. Samen met u maken wij werk van het werkvermogen en de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Met als resultaat: minder verzuim, meer werkplezier, een hogere betrokkenheid en verbeterde productiviteit. Voor nu en voor later.

 

Marcel Houtman                                              Maaike Meulenbroek

Algemeen directeur ENRGY                              CCO paraDIGMA groep
m.houtman@enrgy.nl                                        Maaike.Meulenbroek@paradigma.nl

Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

We denken graag met je mee. Zonder kosten. We gaan samen met jou (online) aan tafel en delen onze kennis en ervaring. Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.