Spring naar content

Blue Monday in zicht… of toch niet? Ga veerkrachtig het nieuwe jaar in!

De feestdagen zijn voorbij, het weer is somber en de eerste goede voornemens zijn al mislukt. Dit maakt de derde maandag van januari de meeste deprimerende dag van het jaar, ook wel Blue Monday genoemd.

Het begin van een nieuw jaar betekent nieuwe doelen en ideeën. En dit vraagt veel van mensen. In een snel veranderende wereld is mentale veerkracht dan ook van essentieel belang. Dit jaar wellicht extra, gezien de huidige coronamaatregelen. Er is veel behoefte om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen hoe om te gaan met de nieuwe werkelijkheid.

Om aan deze behoefte te voorzien, bieden wij de webinar “Mentaal veerkrachtig 2022 in” aan. Deze interactieve webinar is gericht op mentale veerkracht, de impact van veranderingen en mogelijke gevolgen daarvan op het mentale welzijn. Tijdens de webinar leren deelnemers hoe ze vanuit eigen kracht met deze uitdagingen om kunnen gaan. De deelnemer krijgt tools aangereikt, die leiden tot inzicht in en bewustwording van de eigen beïnvloedingsmogelijkheden om tot mentale veerkracht te komen. Met als doel het versterken van wat al goed gaat en handvatten te bieden voor wat nog  beter kan.

De webinar geeft antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is mentaal veerkrachtig?
  • Hoe zorg ik voor een mijn mentale veerkracht?
  • Wat heb je nodig om terug te veren bij verandering en tegenslag?
  • Kortom, hoe kan je ervoor zorgen dat tegenslag je niet onderuit haalt, maar je juist krachtiger maakt?

Meer informatie over de webinar ’’Mentaal veerkrachtig 2022 in’’ of andere trainingen die wij aanbieden? Stuur een e-mail naar trainingen@enrgy.nl en wij nemen contact met je op.

Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

We denken graag met je mee. Zonder kosten. We gaan samen met jou (online) aan tafel en delen onze kennis en ervaring. Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.