ENRGY

ESF subsidie onderwijs

50% korting op duurzaam inzetbare medewerkers!

In het onderwijs is Duurzame inzetbaarheid een hot-item. "Het is nooit af!" is het meest gehoorde citaat van onze leerkrachten. In teams wordt geklaagd over hoge werkdruk. U wilt het graag aanpakken, maar waar ligt de oorzaak? Wat kunnen de leerkrachten zelf doen om het te veranderen?
En dan nog de cao veranderingen: een basisbudget duurzame inzetbaarheid voor iedere werknemer in het primair onderwijs? Hoe geeft u hier praktisch invulling aan? Hoe kunt u het administreren? Hoe keurt u het goed? En vooral: hoe zorgt u dat het ook daadwerkelijk gaat leiden tot gemotiveerde vakleerkrachten?
Als dit vragen zijn waar u mee worstelt in uw school, dan hebben wij het antwoord !

Hoe kunnen wij u helpen? Het programma Duurzame Inzetbaarheid.

Om uw school optimaal te ondersteunen, hebben we een subsidiabele aanpak ontwikkeld, het programma Duurzame Inzetbaarheid voor scholen. U krijgt 50% subsidie over de projectkosten! Onderdeel van dit programma:

  • uitvoering van de scan duurzame inzetbaarheid
  • interpretatie van de resultaten
  • advisering op medewerker- en organisatieniveau
  • inzetten van benodigde interventies
  • effectmeting op de interventies

We kunnen het programma eenvoudig uitbreiden met een aantal modules waardoor tevens de wettelijk verplichte PAGO en RI&E worden uitgevoerd; beide ook instrumenten om de inzetbaarheid van de medewerkers van uwschool te verbeteren.

Subsidieaanvraag: wij begeleiden het proces van A tot Z

Het Nederlands Subsidie Instituut (NSI) ondersteunt ons met de subsidieaanvraag. Het hele proces, van subsidieaanvraag tot en met de uitvoering, nemen we dus samen met het NSI voor u uit handen. Vorig jaar hebben we door deze samenwerking alle subsidieaanvragen gegund gekregen.

De deadline van het aanvragen van de subsidie is 19 oktober, neem dus vandaag nog contact op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

ESF Subsidie Advies Aanvragen


Of bel: 020-468 33 13

Niet in het onderwijs?

ESF Subsidie