ENRGY

ESF subsidie onderwijs

50% korting op duurzaam inzetbare medewerkers!

In het onderwijs is Duurzame inzetbaarheid een hot-item. "Het is nooit af!" is het meest gehoorde citaat van onze leerkrachten. In teams wordt geklaagd over hoge werkdruk. U wilt het graag aanpakken, maar waar ligt de oorzaak? Wat kunnen de leerkrachten zelf doen om het te veranderen?
En dan nog de cao veranderingen: een basisbudget duurzame inzetbaarheid voor iedere werknemer in het primair onderwijs? Hoe geeft u hier praktisch invulling aan? Hoe kunt u het administreren? Hoe keurt u het goed? En vooral: hoe zorgt u dat het ook daadwerkelijk gaat leiden tot gemotiveerde vakleerkrachten?
Als dit vragen zijn waar u mee worstelt in uw school, dan hebben wij het antwoord !

Hoe kunnen wij u helpen? Het programma Duurzame Inzetbaarheid.

Om uw school optimaal te ondersteunen, hebben we een subsidiabele aanpak ontwikkeld, het programma Duurzame Inzetbaarheid voor scholen. U krijgt 50% subsidie over de projectkosten! Onderdeel van dit programma:

  • uitvoering van de scan duurzame inzetbaarheid
  • interpretatie van de resultaten
  • advisering op medewerker- en organisatieniveau
  • inzetten van benodigde interventies
  • effectmeting op de interventies

We kunnen het programma eenvoudig uitbreiden met een aantal modules waardoor tevens de wettelijk verplichte PAGO en RI&E worden uitgevoerd; beide ook instrumenten om de inzetbaarheid van de medewerkers van uwschool te verbeteren.

Subsidieaanvraag: wij begeleiden het proces van A tot Z

Het Nederlands Subsidie Instituut (NSI) ondersteunt ons met de subsidieaanvraag. Het hele proces, van subsidieaanvraag tot en met de uitvoering, nemen we dus samen met het NSI voor u uit handen. Vorig jaar hebben we door deze samenwerking alle subsidieaanvragen gegund gekregen.

ESF Subsidie Advies Aanvragen


Of bel: 020-468 33 13

Niet in het onderwijs?

ESF Subsidie