Spring naar content

De route naar duurzame inzetbaarheid

Medewerkers die met plezier aan het werk zijn en zich weinig ziekmelden: dat is de ideale situatie. En dat kan. Wij besteden veel aandacht aan het versterken van werkvermogen van jou en je medewerkers. Zo maken we duurzame inzetbaarheid concreet bereikbaar.

De organisatie in beeld

Concreet en doelgericht

Productiviteit verhogen

Versterken van
werkvermogen.
Hoe doe je dat?

Om het werkvermogen te versterken, gaan we in gesprek met bestuurders en leidinggevenden van de organisatie. Samen kijken we naar jullie ambities op thema’s als motivatie, vitaliteit en leiderschap. Daarnaast voeren we een Werkvermogenscan uit waarbij we de inzetbaarheid van medewerkers meten en analyseren. Samen bepalen we de route naar het realiseren van de ambities. Dat kan variëren van een eenvoudige interventie tot een uitgebreid veranderprogramma. We zullen ons advies altijd presenteren in een programma met overzichtelijke en haalbare stappen op zowel organisatie- als teamniveau én voor werknemer en leidinggevende.

Denk hierbij aan verzuimmanagementtrainingen voor leidinggevenden of een workshop bouwen aan werkvermogen voor een team of afdeling. De resultaten van de interventies monitoren we zorgvuldig om het beleid waar nodig bij te stellen. Het resultaat: een organisatie die zichzelf iedere dag een stukje verbetert.

Lees meer over de ENRGY-Route

Wat onze klanten zeggen

Diensten

We besteden veel aandacht aan het versterken van het werkvermogen van jou en je medewerkers. Ons doel: duurzame inzetbaarheid concreet bereikbaar maken. En dat doen we door verschillende diensten aan te bieden.

Eenvoudig overstappen naar ENRGY

De start van een samenwerking begint bij een vlekkeloze implementatie. Het onboarden van medewerkers, het implementeren van systemen en het vastleggen van alle afspraken zijn enkele belangrijke stappen in dit proces. Wij kennen dit proces als geen ander want we hebben dit al vaak succesvol doorlopen.

“Effectief gezondheidsbeleid gaat uit van een complete aanpak. Dat begint met het in kaart brengen van de huidige situatie binnen de organisatie. Met de Werkvermogenscan krijg je inzicht in de gezondheid & werkbeleving van jouw medewerkers. Dit geeft zowel medewerkers als werkgevers waardevolle handvatten om actief aan de slag te gaan met hun inzetbaarheid”

- Babs Faber

adviseur Preventie

Offerte?

We denken graag met je mee. We gaan samen met jou aan tafel en delen onze kennis, ervaring en enthousiasme rondom duurzame inzetbaarheid. Zeker weten dat we jou kunnen inspireren om samen met ons te zorgen voor optimaal presterende werknemers die het naar hun zin hebben op hun werk. Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.