Spring naar content

Trainingen

Ontwikkelen bij ENRGY. Daarna de kennis toepassen binnen jouw organisatie. De trainingen van ENRGY geven jou inzicht, focus en regie.

Eenvoud

Inzicht

Ontwikkelen van de juiste vaardigheden

Wat doe je als verzuimcijfers tussen teams of bedrijfsonderdelen opvallend zijn? Is verzuimbegeleiding lastig voor een leidinggevende (ten opzichte van anderen)? Hoe zit het met verzuimcijfers ten opzichte van de branche? Heb je een doel wat het zou moeten zijn en hoe je dat moet aanpakken?

Om zelfstandig regie te kunnen voeren bij verzuimbegeleiding, moet je op de hoogte zijn van het kennis- en vaardigheidsniveau bij leidinggevenden en medewerkers. Onze trainers en coaches ondersteunen bij bewustwording, kennis- en vaardigheidsontwikkeling op verschillende niveaus: operationeel, tactisch en strategisch.

Dit zijn onze top 3 trainingen:

  1. Training van verzuim tot Regie op Werkvermogen
  2. Training preventiemedewerker
  3. Training werkvermogen en 5 scenario’s
casemanagement

Wil jij grip op verzuim?

Download het gratis Casemanagement whitepaper voor tips, inzicht en advies.

Ontwikkelen door te Ont-wikkelen

Wij houden het graag simpel. En dat onderscheidt ons. Zoals we zelf zeggen, wij ontwikkelen door te ont-wikkelen. Met andere woorden: het letterlijk minder ingewikkeld maken. We bieden inzichten en ontwikkelen vaardigheden. Inzichten zodat je als organisatie of leidinggevende de regie kunt (her)pakken en ziet welke positieve invloed je daadwerkelijk hebt. Vaardigheden zodat je het juiste gesprek op het juiste moment met de juiste toon kunt voeren. Voor en tijdens het verlies van werkvermogen.

Na de trainingen bieden we direct een follow-up zodat de opgedane kennis en vaardigheden in het gedrag van de organisatie blijft. Om een duurzaam karakter van de trainingen te bewaken, geven we individuele leiderschap coaching als vervolg.

Maatwerk
Ons uitgangspunt is maatwerk. Dat betekent niet dat we iedere keer het wiel opnieuw uitvinden. Kennis die er al is, gebruiken we natuurlijk. Door in te zoomen op de specifieke situatie, ontstane complicatie en te behalen doelen, vormen we een beeld over de te nemen route.

Daarbij kijken we ook naar welke interventies je al eerder hebt ondernomen om de regie op werkvermogen te vergroten, zoals een risico-inventarisatie & evaluatie (RI&E) of een preventief medisch onderzoek (PMO). Dit leidt tot een trainingsaanbod dat echt aan de behoefte voldoet.

 

 

 

Voordelen van ENRGY Trainingen

  • Maatwerk op specifieke behoefte
  • Altijd met een follow-up
  • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
  • On site of online
  • Ervaren en interactieve trainers

Offerte aanvragen

We denken graag met je mee. Zonder kosten. We gaan samen met jou (online) aan tafel en delen onze kennis, ervaring en enthousiasme over ons trainingaanbod. Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten zeggen

Óók interessant voor jou

Regie op duurzame inzetbaarheid is meer dan alleen trainingen van ENRGY. Daarom bieden wij verschillende diensten aan die verbonden zijn met elkaar. Met als resultaat het voorkomen van een dalend werkvermogen van jou en je medewerkers.