Spring naar content

Regie op Werkvermogen

Wij geloven dat iedereen recht heeft op het vermogen om te werken

Eigen Regie en
Werkvermogen

Bij ENRGY geloven wij dat iedereen het recht heeft op het vermogen om te werken. Dat noemen wij het werkvermogen: de basisvoorwaarde voor iemands welzijn, bevlogenheid en energie. Onze missie? Zo veel mogelijk bedrijven besmetten met werkvermogen. Hoe? Met regie op werkvermogen.

Wij begrijpen dat werkvermogen fluctueert en dat de werknemer soms wat minder lekker in z’n vel zit. Soms vanwege ziekte, vaak in combinatie met andere dingen die gebeuren in het werkende leven. Hoe wij zijn werkvermogen meten? Dat doen wij met het Huis van Werkvermogen. Een wetenschappelijk model dat we al twintig jaar gebruiken om verzuim, preventie en duurzame inzetbaarheid te versterken.

casemanagement

Wil jij grip op verzuim?

Download het gratis Casemanagement whitepaper voor tips, inzicht en advies.

Huis van
Werkvermogen

Het Huis van Werkvermogen biedt inzicht in de elementen (verdiepingen) die het werkvermogen van je werknemer bepalen. Nu en in de toekomst. Verdieping 1, gezondheid, zien wij als de fundering. Pas wanneer je werknemer lichamelijk en mentaal gezond is, is er een basis voor werkvermogen. Verdieping 2 draait om competenties. Een werknemer met vaardigheden en kennis, kan zijn werk aan.

Op verdieping 3 staan normen en waarden centraal. Sluiten de normen en waarden van de werknemer aan bij die van de organisatie? Dan is hij gemotiveerd om zijn werk goed te doen. Tot slot, verdieping 4: werk. De werkomstandigheden, het leiderschap én de sfeer zijn van invloed op hoe goed je werknemer zijn werk kan doen. Wanneer alle vier verdiepingen in balans zijn, ontstaat er een goed werkvermogen én een laag verzuim.

Vijf scenario’s

We maken het Huis van Werkvermogen praktisch toepasbaar met de vijf scenario’s. Met de vijf scenario’s maken we helder welke acties er nodig zijn voor re-integratie.

Verzuimtraining 'Regie op Werkvermogen'

Met deze praktische training neem jij zelf de eerste stap om meer regie te nemen op werkvermogen. Inclusief e-learning en gericht op kennis en vaardigheden van verzuimmanagement.

Gratis Adviesgesprek aanvragen

We denken graag met je mee. Zonder kosten. We gaan samen met jou (online) aan tafel en delen onze kennis, ervaring en enthousiasme rondom werkvermogen. Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten zeggen

Een aantal van onze diensten

Regie op werkvermogen is meer dan alleen verzuimbegeleiding. Daarom bieden wij verschillende diensten aan die verbonden zijn met elkaar. Met als resultaat het voorkomen van een dalend werkvermogen van jou en je medewerkers.