Spring naar content

Re-integratie Tweede Spoor

Onze tweede spoor deskundigen geven richting aan dat wat er wél mogelijk is aan werk

Duurzame inzetbaarheid

Concrete handvaten

Tweede spoor

Kijken naar wat wél kan

Ondanks alle inspanningen, lukt het soms gewoon niet om terug te keren in het eigen werk. Als blijkt dat de werkgever ook geen passend alternatief kan bieden binnen de eigen organisatie, moet men kijken naar ander werk op een andere plek. Onze tweede spoor deskundigen begrijpen dat het zoeken en vinden van nieuw passend werk, niet altijd eenvoudig is. Juist omdat we veel ervaring hebben en een reusachtig netwerk van verschillende organisaties, geven we direct richting aan dat wat er wél mogelijk is aan werk. We houden hierbij rekening met de belastbaarheid van de medewerker. In een behapbaar proces nemen we werknemer en werkgever aan de hand mee naar de kortste weg naar werk.

Persoonlijk én professioneel

Onze werkwijze kenmerkt zich door de combinatie van persoonlijk en professioneel advies. We zijn veeleisende helpers die aandacht geven en de tijd nemen, maar ook het doel in het oog houden en hierop sturen. Uiteraard adviseren onze coaches op basis van de Wet verbetering poortwachter. Wat we extra toevoegen is de unieke aanpak van de 5 bouwstenen naar nieuw werk. We combineren bouwstenen als motivatie, competenties, sociale steun, vitaliteit en werk met het Huis van Werkvermogen. Door deze combinatie blijft de snelheid in het proces en voorkomen we onnodige vertraging.

Passend werk

Voor ons gaat het over dat ene doel: de kortste weg naar passend werk voor de werknemer. Wij hebben een omvangrijk netwerk van verschillende organisaties. Bij elkaar bedienen we ruim 150.000 werkenden in Nederland. Dit netwerk biedt toegang tot vacatures en werkervaringsplaatsen. We helpen de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plaats te brengen.

Meer weten?

Neem voor verdere informatie contact op met onze productexpert Bill Beekman via b.beekman@enrgy.nl.

Vragen? Wij hebben de antwoorden!

Schermafbeelding 2021-07-13 om 12.33 2

Wil jij grip op verzuim?

Download het gratis Casemanagement whitepaper voor tips, inzicht en advies.

Ik wil graag een offerte aanvragen

We denken graag met je mee. Zonder kosten. We gaan samen met jou (online) aan tafel en delen onze kennis, ervaring en enthousiasme rondom Re-integratie Tweede Spoor. Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten zeggen