Spring naar content

Grip op verzuim

Een werknemer snel maar ook duurzaam weer aan het werk krijgen; dat is wat we willen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Wij geloven in een aanpak die verder kijkt dan alleen het oplossen van medische belemmeringen.

Heldere terugkoppelingen

Duurzame re-integratie

Lagere verzuimkosten

Herstellen van
werkvermogen.
Hoe doe je dat?

Een onduidelijk ziektebeeld of terugkerend verzuim; wij begrijpen dat verzuimvraagstukken op het eerste gezicht complex kunnen lijken. Aan de hand van het Huis van Werkvermogen maken we samen met werknemer en leidinggevende inzichtelijk welke factoren re-integratie beïnvloeden. Ook bestuderen we of er andere factoren zijn die een rol spelen bij het verzuim. Stressgerelateerde klachten bijvoorbeeld, herstellen sneller en duurzamer wanneer iemand ook geholpen wordt bij het oplossen van een struikelblok in zijn of haar werkorganisatie of functioneren.

Een team om op te bouwen
Ons medisch team bestaat uit de arts en de werkvermogenspecialist. Samen met de medewerker lossen ze zaken op die het verzuim belemmeren. Tegelijkertijd bouwen ze verder aan wat sterk is in het werkvermogen. Omdat we met korte lijnen werken, kunnen we snel een advies geven in taal die iedereen begrijpt. We gebruiken hiervoor de 5 scenario’s van verzuim. Het biedt handvatten wat jij en de werknemer moeten doen voor een succesvolle re-integratie. Zo maken we het proces en de route naar herstel inzichtelijk én overzichtelijk.

Lees meer over de 5 scenario’s van verzuim.

Wat onze klanten zeggen

Diensten

Bij ENRGY helpen we herstel te versnellen en verzuimkosten te verlagen. Dat doen we door ieder dossier als uniek te beschouwen en door complexe verzuimvraagstukken eenvoudig te maken. We bieden verschillende diensten om ziekteverzuim op te lossen.

Eenvoudig overstappen naar ENRGY

De start van een samenwerking begint bij een vlekkeloze implementatie. Het onboarden van medewerkers, het implementeren van systemen en het vastleggen van alle afspraken zijn enkele belangrijke stappen in dit proces. Wij kennen dit proces als geen ander want we hebben dit al vaak succesvol doorlopen.

"Wanneer door ziekte je leven op z’n kop staat, kan je niet altijd terug naar hoe het was. Het aanpassen naar de nieuwe situatie is belangrijk om te kunnen herstellen."

- Thijs Paphlplatz

Bedrijfsarts in opleiding

Offerte?

We denken graag met je mee. We gaan samen met jou aan tafel en delen onze kennis, ervaring en enthousiasme rondom duurzame inzetbaarheid. Zeker weten dat we jou kunnen inspireren om samen met ons te zorgen voor optimaal presterende werknemers die het naar hun zin hebben op hun werk. Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.