Spring naar content

Coaching

Coaching op het gebied van persoonlijke effectiviteit, collectieve effectiviteit en leiderschap.

Wij bieden ondersteuning aan medewerkers die vastlopen in hun werkzaamheden, doorschieten in werk-privébalans en/of een hoge mate van stress ervaren. We richten ons op het herstellen, behouden en het versterken van vitaliteit, veerkracht en het werkvermogen van medewerkers. Want als werknemers veerkrachtig zijn, managers hun team goed leiden en wanneer men onderling goed samenwerkt, zullen resultaten op organisatieniveau verbeteren.

ENRGY Coaching is gericht op het gebied van persoonlijke effectiviteit, collectieve effectiviteit en leiderschap.

casemanagement

Wil jij grip op verzuim?

Download het gratis Casemanagement whitepaper voor tips, inzicht en advies.

Onze coachtrajecten

 • Persoonlijke effectiviteit
  We hebben allemaal momenten in ons (werkende) leven waarin het goed gaat en we goed in ons werk en vel zitten. Ook kennen we momenten waarop we meer uitdagingen ervaren en/of onze inzetbaarheid onder druk komt te staan. Onze professionals, veelal psychologen en health experts, begeleiden en ondersteunen op de momenten dat het minder gaat met veerkracht, vitaliteit en werkvermogen. Hierbij staan de persoonlijke situatie en dialoog centraal. Wij bieden binnen de individuele coaching twee soorten coaching: persoonlijk leiderschap coaching en vitaliteit coaching.
 • Persoonlijk leiderschap coaching is gericht op het versterken, behouden en herstellen van persoonlijke regie en het zelfmanagement. Daarbij kan de begeleiding zich richten op de volgende onderwerpen: eigen regie, stress & burn-out, rouw & verlies en gevoels- & lichaamsbeleving.
 • Vitaliteit coaching is gericht op vitaliteit, beweging, voeding, ontspanning, fysieke klachten (o.a. bewegingsapparaat, hormoon- & overgangsklachten). De begeleiding kan zich daarbij specifiek richten op de volgende onderwerpen: algehele vitaliteit, leefstijl & gedrag, fysieke klachten
 • Collectieve Effectiviteit
  Zoals het werkvermogen van medewerkers fluctueert, zo fluctueert ook het werkvermogen binnen een afdeling. Is er sprake van meer verzuim, is de werksfeer negatief, of is er veel verloop? Dan is de kans groot dat het werkvermogen binnen de afdeling onder druk staat. Met teamcoaching zorgen we dat de regie op werkvermogen terugkeert met bevlogenheid, veerkracht en minder verzuim als resultaat. Door het inzetten van groepssessies en/of individuele sessies, vergroten we de veerkracht en daarmee de duurzame inzetbaarheid.
 • Leiderschap
  Wij verzorgen voor leidinggevenden het ontwikkelprogramma ‘Werkvermogen Bevorderend Leiderschap’. Onze professionals begeleiden leidinggevenden bij het realiseren van de gestelde doelen om zo een (nog) complete(re) leidinggevende te worden. Met als resultaat dat de deelnemers meer grip ervaren op verzuim, gedrag, werkvermogen en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. We ondersteunen bij de ontwikkeling van kennis en aanvullende vaardigheden rondom leiderschap en laten zien hoe je psychologische basisbehoeften kunt beïnvloeden. Zo leren leidinggevenden vanuit eigen kracht de medewerkers te faciliteren in het bereiken van optimaal werkvermogen.

Offerte aanvragen

We denken graag met je mee. Zonder kosten. We gaan samen met jou (online) aan tafel en delen onze kennis, ervaring en enthousiasme rondom coaching. Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten zeggen

Óók interessant voor jou

Regie op duurzame inzetbaarheid is meer dan alleen de risico inventarisatie- en evaluatie. Daarom bieden wij verschillende diensten aan die verbonden zijn met elkaar. Met als resultaat het voorkomen van een dalend werkvermogen van jou en je medewerkers.