ENRGY

Werkvermogenscan

Inzicht door een Werkvermogenscan

Met de werkvermogenscan (DIX + WAI) brengen wij het werkvermogen en de inzetbaarheid van u en uw organisatie in kaart. De werkvermogenscan is een gevalideerd instrument (TNO) waarbij u een score/waarde krijgt op het gebied van werk, normen en waarden, competenties en gezondheid en een persoonlijk rapport met tips en adviezen. Daarnaast biedt de werkvermogenscan volop mogelijkheden om zelf actief aan de slag te gaan met het verbeteren van het eigen werkvermogen.

Uitgebreid rapport en advies

De werkvermogenscan kan medewerkers, groepen of afdelingen signaleren met een verminderd werkvermogen die risico lopen op verhoogd verzuim. Door middel van een anoniem en overzichtelijk managementrapport krijgt uw werkgever waardevolle stuurinformatie die gebruikt kan worden als input voor beleidsontwikkeling.

Partner Nationaal Inzetbaarheidsplan

ENRGY is één van de partners van het Nationaal Inzetbaarheidsplan. Het NI-plan is een lerend netwerk van bedrijven op het gebied van Duurzame inzetbaarheid en een initiatief van TNO, stichting Kroon op het Werk en Werk van NU. Ons motto is: kennis delen is kennis vermenigvuldigen.

Bekijk ook onze andere diensten

Inloggen werkvermogenscan

Offerte aanvragen? Afspraak maken?

Neem contact met ons op Of bel: 020-468 33 13