ENRGY

uit-Bedrijfsfysiotherapie

Fysiotherapie op locatie

Met fysiotherapie op locatie is er altijd een vast aanspreekpunt binnen uw organisatie. De fysiotherapeut houdt zich bezig met het herstel of verminderen van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat die mede het gevolg zijn van het werk of die de werknemer beperken in zijn of haar werkzaamheden.

Gezondheidsklachten

Een bedrijfsfysiotherapeut van ENRGY gaat verder dan het aanpakken van fysieke overbelasting alleen. Een groeiend probleem is dat werknemers - als gevolg van automatisering van processen - steeds minder gaan bewegen. De gezondheidsklachten die hieruit volgen, leiden tot verminderde productiviteit en werkvermogen van werknemers. Denk aan overgewicht en aandoeningen aan hart- en vaatstelsel of diabetes. De bedrijfsfysiotherapeut kan de voortekenen van deze aandoeningen opsporen. Zo richt de bedrijfsfysiotherapeut zich steeds meer op de nu nog gezonde werknemer.

Uw voordeel

De fysiotherapeut komt bij u op locatie. Dit betekent dat uw medewerkers geen (werk)tijd meer kwijt zijn aan reizen. Het aantal verloren uren wordt hierdoor sterk verminderd en het geeft de werknemer wat meer rust.

Bekijk ook onze andere diensten