ENRGY

Diensten

Dit is wat we doen.

RI&E

RI&E

Geen dikke, stoffige rapporten die onder in de la verdwijnen, maar een gedegen Plan van Aanpak die bijdraagt aan de duurzame inzetbaarheid en veiligheid van het belangrijkste in uw organisatie: uw medewerkers.

 

Preventief Medisch Onderzoek

Preventief Medisch Onderzoek

Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) geeft u inzicht in de gezondheidsrisico's van uw bedrijf. ENRGY adviseert u over het verkleinen van deze risico's, zodat u het werkvermogen van uw medewerkers kunt vergroten waardoor de productiviteit toeneemt.

Werkplekonderzoek (WPO)

Werkplekonderzoek (WPO)

Door te zorgen voor een goed en veilig ingerichte werkplek en gezonde werkgewoonten bevordert u de productiviteit en werkvermogen en vermindert u de kans op verzuim. Met een werkplekonderzoek kunt u klachten voorkomen of verhelpen.

 

werkvermogenscan

Werkvermogenscan

Met de werkvermogenscan (DIX + WAI) brengen wij het werkvermogen en de inzetbaarheid van uw medewerkers en organisatie in kaart. Met de werkvermogenscan krijgt u inzicht en kunt u sturen op het verhogen van het werkvermogen.

Stoelmassage

Massage

Stoelmassages werken preventief en vergroten het werkvermogen wanneer deze structureel worden ingezet. Personeel belonen met een stoelmassage na een behaald resultaat of tijdens een extra drukke periode werkt ook zeer motiverend!

Workshops en trainingen

Workshops en trainingen

ENRGY biedt een aantal interactieve collectieve en in-company workshops en trainingen aan om gezond werken te stimuleren en het werkvermogen van medewerkers te vergroten. De medewerker krijgt bruikbare tips die meteen toepasbaar zijn.

Health check

Health check

De health check is een preventieve gezondheidstest voor uw werknemers. Deze test vertelt uw werknemer hoe het met zijn of haar gezondheid is gesteld. Zo kunnen ziektes of gezondsheids-problemen op tijd worden ontdekt én voorkomen.

 

Cyclus Duurzame Inzetbaarheid

Cyclus Duurzame Inzetbaarheid

ENRGY maakt gebruik van de Cyclus Duurzame Inzetbaarheid, een wetenschappelijk onderbouwd instrument waarmee op individueel- en organisatieniveau werkvermogen wordt gemeten, doelstellingen en interventies worden geborgd en resultaten en effect worden gemeten.

Arbeidsrevalidatie

Arbeidsrevalidatie

ENRGY biedt arbeidsrevalidatieprogramma's aan medewerkers die (dreigen te) verzuimen of disfunctioneren wegens spanningsklachten, pijnklachten en/of vermoeidheidsklachten.Het programma wordt afgestemd op uw individuele problematiek.

 

esf subsidie

ESF subsidie

Betrokken en gezonde medewerkers? Dat kan nu met 50% korting door de ESF subsidie. Wij helpen u van A-Z.

Wat kan ENRGY voor u betekenen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact met ons op Of bel: 020-468 33 13